Thailand, Koh Lanta

Har kommer dom forsta bilderna ifran Thailand och Koh Lanta. Vi kom till Krabi den 10 december efter att ha mellanlandat i Bangkok. Dar stod hotellets receptionist Patty som skulle kora oss till hotellet har pa Lanta. Marika som ni ser pa en bild har nedanfor hade varit snall och fixat boende och allt at oss (tack Marika) :)
Hotellet ar jattefint och ni ska fa se fler bilder i nagot annat inlagg.



Efter nagon dag har pa Lanta ville Marika visa oss en strand som ligger cirka en halvtimmes mopedtur fran varat hotell. Och vilka ligger dar och solar och mar gott nar vi kommer fram - jo familjen Stiernfeldt:) Dagen efter akte vi darfor dit igen och at mat med Natta.


Solig dag pa Long beach


Mopedtur med Marika och hennes arbetskompis Mats runt Koh Lanta. Vi stoppade bl.a vid terminal point och Lanta Old Town.


Efter nagra veckor fick vi reda pa att Johan och Frida skulle komma till Thailand och istallet for att stanna i Phuket kom dom till oss. Sa vi firade Jul och Nyar med dom;)


Pa Julafton var vi ett stort och harligt gang som tog en kajaktur till olika oar runt lanta och bl.a matade apor och badade. Pa kvallen hade vi ett bokat bord pa en restaurang som heter Rann, dar vi at jattegod mat. Senare pa kvallen hade vi julklappsutdelning pa varat hotell. Alla hade kopt mist tva julklappar var som vi lade i en hog och sen borjade vi kasta tarning om dom.  





Nagon dag senare gjorde vi en dagstur till Koh Rokk. Dar vi snorklade, badade och tittade vi pa ons varaner:) Koh Rokk har nog varit det harligaste stallet hittills med den vita mjuka stranden och det extremt klara vattnet. Och Fia fick ANTLIGEN se sina forsta sma nemo fiskar.






Pa hemfarden tog Frida sig powernap i Johans hand;)


Vi firade nyar pa Phi Phi med Johan och Frida o det far ni se bilder fran i nasta inlagg :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilka härliga bilder, vi längtar tillbaka till Koh Lanta. Kram mamma, pappa och Thomas

2011-01-16 @ 19:49:43
Postat av: skoghem

vad härligt det ser ut.vi längtar tillbaka. men ni måste väl ta en tur till phuket nu när du robban är där för andra gången.. många kramar från oss

2011-01-16 @ 20:09:22
Postat av: Anna

Hermana, vad har ni gjort med kameran? Förvrängt alla färger, ni ser ju riktigt bruna ut?;)

Fina bilder!

Kram

2011-01-17 @ 08:45:26
Postat av: moster nett

Den var bra Anna!! :) Ni ser ut för att ha det jätte skönt.. samma väder här hemma med snart så som det töar nu ;) Kram kram

2011-01-17 @ 12:41:59
Postat av: mamma Elisabet

Kul att se er igen och Marika. Det verkar som linnet jag köpte används flitigt, kul! Här är iskana på skolgården, bambi på hal is. Ha det så kul nu när kusin Maria kommer och Anna och Frida. Miniminiminni, från mamma.

2011-01-17 @ 14:08:16
Postat av: Niclas

Halloj Robban och Fia!



Filli nämnde att ni hade en blogg för er resa. Man blir litte mycket avis på er när man ser alla bilder! Surfingen och snorklingen ser härlig ut!



Hoppas ni har de redigt bra!

Kramar Niclas

2011-01-26 @ 18:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0